Leergeschiedenis Blikveld360

Werken Met Blikveld Tafel

Omdat tijdens de leersessies vaak collega’s aansluiten die nog geen ervaring hebben met de samenwerkwijze zijn we gestart met de ‘werken met Blikveld360 tafel’. Om de vrijdag staan deze bijeenkomsten geagendeerd waar de beleidsmedewerker van de gemeente uit het programmateam belangstellenden kennis laat maken met de werkwijze.

 

Iedereen die geïnteresseerd is welkom. Tijdens deze bijeenkomst worden alle stappen van het starterspakket (de website) doorlopen. Tevens wordt duidelijk dat de leersessies enkel voor diegene zijn die ervaringen aan het opdoen zijn met de werkwijze. Het uiteindelijke advies van de bijeenkomst is om de handvatten beet te pakken en te oefenen om te zien wat het voor jou betekent.

 

Als je eenmaal bezig bent zal je er altijd achter komen dat ofwel in het proces knelpunten zitten of in het vasthouden van de principes. In beide gevallen is de leersessie dé plek om daarover in gesprek te gaan (naast binnen je eigen organisatie). Bij elke ‘werken met Blikveld360 tafel’ schuiven er mensen aan die enthousiast vertrekken met de juiste informatie over de samenwerkwijze. Daarnaast is hierbij ook het doel de olievlek goed te laten uitbreiden.

 

ELKE VRIJDAGOCHTEND IN DE ONEVEN WEKEN OM 10:00 UUR: WERKEN MET BLIKVELD360.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de werkwijze en kun je alle vragen stellen over de werkwijze. Voordat je bij een leersessie aansluit, kom je eerst hierlangs. Iedereen is welkom, ook als je al langer met de werkwijze werkt. Wil je deelnemen, maak gebruik van deze link  Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering